Meniu Închide

Tânăra din Chișinău care a făcut bani umilind bogătași la Londra

The_Throne_Room_London_Dungeon_Hire_27
Dungeon în Londra.

Plecată din Republica Moldovei, Clarissa a fost o domina în centrul Londrei vreme de un an și jumătate: a câștigat bani umilind masochiști. Tânăra e un personaj mai curând atipic pentru Chișinău, nu doar din cauza ocupației sale, dar și a modului de a fi.

Cine se vrea dominat

Submisiunea, crede domina, este adoptată în special de barbații care au multe responsabilități în viața cotidiana, fie că e vorba despre o responsabilitate socială, personală sau corporatistă.. „De fapt – crede Clarissa – orice om are în sine impulsuri animalice, iar refularea continuă a acestor porniri cauzează frustrare. Unii, însă, le refulează, alții devin frustrați. Am explorat aceste impulsuri și am încercat să le trezesc și la alte persoane, am încercat să-i îndemn să se cunoască pe ei înșiși”, explică domina.

Ce este BDSM?  (Bondage – Domination – Sado-Masochism)

Umilință, senzualitate, încredere, jocul la limita dintre viaţă şi moarte, constrângere şi sado-masochism, putere și frică, imobilizare și eliberare. Cu ce se practică BDSM (Bondage – Domination – Sado-masochism)? Zgărzi, coliere, curele, corsete, măști din piele, articole din latex, nailon, falusuri, bici, centură de castitate, cătușe, cârlige, baghete electrice, căluș, hamuri din piele și latex, palete din lemn.

Primul „job” în acest domeniu a fost video chat-ul. „Am lucrat în categoria fetish. Îmbrăcam corsete de piele, latex. Dominam clienții dându-le ordine. În joc se utilizau diverse obiecte din preajma sclavului. O dată am avut ocazia să vizionez cum un masochist și-a pus piercing în penis. Cream scenarii în funcție de pedeapsa pe care o merita. Le ordonam, de exemplu, să stea cu genunchii pe creioane, până le apăreau convulsii”.

steel cage in Reception room
Dungeon se înhiriază cu 100 de lire sterline pentru 2 ore.

Umilinţa religioasă

Clarissa a experimentat și termenul de „religious humiliation” (umilința religioasă), tip de perversiune sexuală la care apelau cel mai des musulmanii. Acest tip de joc sexual presupune depășirea tabuurilor religioase. Islamul interzice sodomia, consumul cărnii de porc, stabilește modalitatea strictă prin care adeptul religiei interacționează cu Coranul: nu are voie să atingă cartea sfântă cu mâinile murdare. Unii bărbaţi musulmani tind să scape de aceste constrângeri, dar nu vor să-și asume responsabilitatea pentru a le depăși. Ei caută pe cineva care i-ar scuti de răspundere. „Bărbatul îmi spune că vrea o sesiune de religious humiliation, mai departe acționez eu, bazându-mă pe cunoștințele mele despre islam”. Astfel, domina îi obligă să mănânce o bucată de carne de porc sau să urineze pe Coran. „Aşa ei se eliberează din închisoarea în care sunt ţinuţi de societate şi familie”.

Supuşi şi dominanţi

Paradoxul este că oamenii supuși de fapt sunt dominanți, atunci când se ajunge la detaliile fanteziei lor. Unii clienţi cereau să fie călcaţi pe faţă de un anume tip de încălţăminte, ghete sau ciubote sau să miroase lenjerie de o culoare anume. „Raportul dominant şi dominat se schimbă atunci când ei îmi zic exact ce vor, pentru că ei deţin controlul și nu eu”.

no_wish_list

Cum sunt nemţii, olandezii şi englezii

Video-chatul spune multe în primul rând despre preferințele și comportamentul sexual pe națiuni. Germanii, dar și lumea scandinavă, pentru care nuditatea este o normalitate, experimentează îmbrăcămintea erotică, pielea, latexul, lanțurile, încălțămintea.

În Olanda, unde sexul este ușor de procurat, bărbații caută să fie seduși de cineva inaccesibil, pe care să nu-l poată atinge. „Ei vor să fie legaţi, să nu aibă acces la acea persoană, așa se concentrează pe sunetul tocurilor de podea, pe voce, pe atingeri…”, povestește domina.

Persoanele de culoare preferă să experimenteze umilinţa rasială. Le place să li se spună că sunt sclavi, să fie obligați să facă muncă de sclav, să spele podeaua, să fie scuipați, băgaţi cu faţa în vasul de toaletă.

Englezii preferă cross-dressing-ul, travestirea şi sodomizarea. Clienţii englezi vor să se simtă femei. Acest lucru este legat cumva de faptul că în copilărie, ei mergeau la aşa-numitele şcoli pentru băieţi, boy boarding school. „Unul dintre clienţii englezi, mi-a scris o scrisoare în care mi-a mulţumit pentru faptul că i-am permis să ajungă de partea cealaltă. În acest caz nu vorbim despre faptul că el depășește anumite tabuuri, ci de faptul că el a vrut să se simtă femeie, iar eu i-am oferit această șansă”.

O singură dată a avut un client rus. „Când mă exprimam în limba rusă, mă rușinam pentru că ea presupune un altfel de conexiune, o altă emoție, rusa fiind limba mea maternă”.

Tineri versus bătrâni

Cei mai tineri clienți, cei de 17 – 18 ani, sunt interesați de propria corporalitate, pe care încearcă să o exploreze. Cei mai în vârstă preferă dominarea intelectuală celei fizice, prin tonalitate, ținută.

Tânăra a renunțat la video chat după jumătate de an. După doi ani a început să practice BDSM pe viu, în Londra. „Am vrut dintotdeauna să încerc această experiență pe viu, mie îmi plac bărbații care se îmbracă în piele, pantaloni mulaţi, cu păr lung, machiaţi, glamm metaliştii. Am simţit nevoia să trec la acțiune”.

Primul client

Primul client al ei a vrut să fie îmbrăcat în femeie. Bărbatul a fost foarte emoționat, la fel ca şi Clarissa. „Am înțeles că trebuia să preiau controlul, am încercat să fiu amabilă cu el, am început să glumesc. Trebuia să creez o atmosferă de încredere, pentru a-i permite persoanei exprimarea celor mai ascunse dorinţe. El a adus două geamantane cu haine de femeie, eu l-am decorat, așa, frumos, şi am avut grijă de el. A fost o experiență minunată!”

Mistress, may I come?

Au fost şi sesiuni mai extreme, în care lucrurile nu au mers chiar conform planului. Aşa s-a întâmplat cu un client care a cerut infiltrarea unei sonde metalice în uretră. „Sonda metalică este un instrument medical care se bagă în penis, are diverse dimensiuni și forme. Clientului i-a țâșnit sângele ca un jet de urină. Bărbatul, a dat dovadă de calm și stăpânire, ca un englez adevărat. I-am făcut procedurile pentru a stopa scurgerea de sânge, i-am făcut baie cu mușețel şi levănțică. Când s-a liniștit, l-am așezat pe fotoliu, am scos corsetul de pe mine și am început să spăl podeaua de sânge. Atunci m-a întrebat dacă are voie să masturbeze. Nu am crezut că cineva se va excita în această atmosferă. I-am dat voie”.

Reception_Room_London_Dungeon_Hire__1

Cine sunt clienţii dominei?

Clienții dominei au fost în mare parte persoane cu funcții înalte, directori de companii, CEO. Aceşti oameni care caută să fie umiliţi în viața privată, să fie umiliţi de o femeie. „Sună a ipocrizie, dar ei nu ar accepta să fie umiliți de un bărbat”.

Este vorba despre un schimb de raporturi. Acei bărbați care în viața socială sunt dominanți, sunt conducători de companii, directori, în viața sexuală vor să fie dominați. Raportul este invers în cazul persoanelor care în viața socială sunt dominați. „Dar aproape toți clienții cu care am lucrat erau directori și CEO”.

Pentru ce veneau la sesiuni

Bărbaţii aceştia veneau la sesiuni pentru a se elibera de griji şi responsabilităţi, veneau la sesiuni ca la psihoterapie. Clienții îi mulțumeau, îi sărutau apoi mâinile. „Mă simțeam un fel de salvator al lumii. De fapt, consilierea psihologică era de ambele părți”, mărturisește femeia.

Pentru o plată suplimentară de 100 de lire, clientul putea să închirieze un dungeon – un spațiu amenajat cu instrumente de tortură, unde persistă atmosfera sinistră din evul mediu. Domina însă preferă mai curând spațiul ei, dungeon fiind un loc prea tehnic, lipsit de personalitate. „În spațiul meu eu sunt în control, eu știu textura lucrurilor”.

Cum erau aleşi clienţii

Contactul cu clienții se facea prin intermediul mail-ului sau a sms-urilor. Clienţii trebuiau să scrie în detaliu toate fanteziile care urmează să fie transpuse în realitate. Clarissa accepta în jurul a 30% din toate cererile pe care le primea. În medie, primea câte trei-patru mail-uri pe zi. „În mod obișnuit, făceam o sesiune o dată la două zile, foarte rar am acceptat clienți două zile la rând și cred că doar o dată am avut doi clienți în aceeaşi zi”.

Sunt însă perioade când nu scrie nimeni – de obicei se întâmplă de sărbători, când toată lumea stă cu familia. Clarissa le răspundea doar celor care îşi exprimau gândurile şi dorinţele corect şi clar, trebuia să fie şi o compatibilitatea la nivelul dorinţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.