Meniu Închide

Știrile dimineții: Șefii de la Jurnal TV spun că proprietarii Skytower mint în legătură cu datoriile

Conducerea Jurnal Trust Media neagă cu vehemență informațiile lansate de administrația Skytower „privind pretinsele datorii pe care le-ar avea trustul de presă”, scrie jurnal.md. Conflictul a apărut după ce reprezentanții televiziunii au anunțat că au fost somați de către proprietarii Skytower să părăsească birourile în termen de 35 de zile, acuzând că în spatele deciziei ar sta presiuni politice. Ulterior, agentul economic a anunțat că adevăratul motiv ar fi faptul că Jurnal TV nu a achitat timp de mai multe luni plata pentru închirierea spațiilor.

Un șef de secție din cadrul Direcției operațiuni speciale a Inspectoratului Național de Investigații a fost reținut ieri, fiind suspectat de trafic de droguri. Potrivit deschide.md, este vorba despre Ion Sârbu, care a fost reținut chiar în stradă după ce au fost cumpărate droguri de la el.

Deputatul Vladimir Hotineanu a obținut câștig de cauză în judecată după ce a contestat decizia Autoritatea Națională de Integritate care a constatat că acesta deține mai multe funcții care ar fi incompatibile, se arată într-un material publicat de mold-street.com. Astfel, Hotineanu a cerut de la Autoritate anularea actului de constatare și încasarea a 100.000 de lei sub formă de prejudiciu moral și cheltuieli de judecată.

Liderul autoproclamat de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, le-a spus membrilor Sovietului Suprem că în cazul în care va fi aplicat coridorul verde pentru retragerea trupelor ruse din Transnistria, regiunea se va transforma într-un punct fierbinte, scrie infoprut.ro.

Ex-președintele Legislativului, Igor Corman, a declarat pentru curentul.md că a ajuns accidental în politică, deși a activat în acest domeniu 6 ani. Corman a mai spus că se simte cu mult mai bine administrând o afacere.

Banca Mondială prognozează că economia Moldovei a crescut cu 2,2% în 2016 după ce inițial estimase că această creștere va fi de 0,5%, scrie bani.md. În același timp, organizația susține că PIB-ul se va majora în 2017 cu 4%.

Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi un curs oficial pentru euro de 21,48 d elei, în creștere cu 29 de bani față de ieri. Rata oficială a dolarului este de 20,17 lei, cu trei bani mai mare decât ieri. Leul românesc poate fi tranzacționat cu 4,73 de lei, hrivna ucraineană – cu 73 de bani, iar rubla rusească – cu 34 de bani.

Cerul va fi astăzi acoperit parțial cu nori, dar nu vor fi ninsori. Temperaturile vor oscila în timpul zilei între -4 și 0 grade Celsius, iar cele înregistrate în timpul nopții vor varia între -12 și -8 grade Celsius.

4 Comments

  1. Teodor

    Cum mint caraghiosilor daca sunt si acte unde se arata clar JurnalTV n-a platit chiria vreo 3-4 luni, deci hai sa nu umblam cu manipulatul. Proprietarul ii da afara, deci afara si fara victimizari prostesti.

  2. miroslav

    pai cei de la jurnal spun ca astia mint, pe cand reprezentantii Sky Tower au prezentat probe ca Jurnalul minte. Pai cine-i de incredere?

    • Adevarul

      Daca tot declara ca aceea mint, de ce nu vin ei cu bonul in care s-ar demonstra ca ei au achitat toate datoriile fata de proprietar?

  3. Rust

    Păi, da, sigur! Ce și era de așteptat! Nuvor să recunoască că cu campania lui Sandu, Năstase, au rămas Țopii fără bani și de aia a și acumulat Jurnalul lor atîtea datorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.